Career

Är du intresserad av att ha hela världen som din arbetsplats?

Vi letar alltid efter nya talanger!

 

Automationstekniker

Är du nyfiken på en ny utmaning och drivs av komplex problemlösning och utveckling – Då kanske det är just dig vi söker? Vi söker en nyfiken och praktiskt lagd Automationstekniker för följande arbetsuppgifter:

Texo erbjuder en mycket stimulerande och utvecklande arbetsmiljö där du har hela världen som arbetsområde. Ett par gånger per år är du ute på fältet och installerar och driftsätter större processmaskiner där du är ansiktet utåt och har direktkontakt med kunden. Du varvar praktiskt och teoretiskt arbete och fungerar som en länk mellan kontoret och produktionen.

Vi söker dig som har någon form av eftergymnasial utbildning, gärna som Automations- eller Servicetekniker mot el/PLC. Utöver din utbildning innehar du minst några års praktisk erfarenhet som automationstekniker eller motsvarande. Du trivs att arbeta med kluriga och komplexa arbetsuppgifter samt har du sinne för tekniska lösningar och god social kompetens. Du behärskar såväl el som automation och PLC samt har ett mycket stort intresse för IT och programmering i en produktionsmiljö.

 

Montör

Vi söker en självständig, noggrann och ordningssam montör som utifrån ritningar kan montera ihop de olika delarna till våra vävmaskiner och logistiksystem. I uppgifterna ingår del- och slutmontering av våra produkter samt en del lagerarbete.

Följande kompetenser efterfrågas:

Resor till kund kan förkomma i arbetet.

Vi ser gärna att du är social och positiv då vi anser att personlighet är viktigt på företaget.

 

Produktionsplanerare med specialisering på beredning

Hos oss är varje kundorder unik och ofta med skräddarsydda lösningar. Som produktionstekniker/beredare hos TEXO är du den sammanhållande länken mellan effektiv produktion där du vid beredning skapar ett komplett produktionsunderlag. Du arbetar tätt tillsammans med produktion under hela processen och ansvarar även för analys och utvärdering av produktionsutfallet.

Vi söker dig som drivs av problemlösning, utveckling och effektivisering.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom produktion i tillverkningsindustrin samt erfarenhet inom beredning. Vi använder oss av Monitor, erfarenhet av detta är en merit.

 

 

Produktchef

Vi söker en driven produktchef med KAM ansvar för vårt kundsegment.

Hos oss på TEXO får du vara delaktig i ett team där du får möjlighet att utveckla dig samtidigt som du arbetar med tekniska lösningar inom vävmaskiner eller logistik.

 

För att ansöka om ovan tjänster:

Skicka ett mejl till oss med ditt CV och personligt brev med tjänsten du söker som ämnesrad.

Det går även bra att skicka in en spontanansökan

 

Ansök till info@texo.se