Är du intresserad av att ha hela världen som din arbetsplats?

Vi letar alltid efter nya talanger!

 

Automationselektriker

Vi erbjuder ett utmanande och varierande arbete i en positiv och fräsch arbetsmiljö. Som automationselektriker kommer du arbeta med omväxlande arbetsuppgifter, allt från byggnation av elskåp till inkoppling av komponenter på våra maskiner. 

Vi söker en engagerad, självständig, noggrann och ordningsam automationselektriker som utifrån elsschema på egen hand kan montera olika delar till våra vävmaskiner och logistiksystem. På sikt kan du få möjlighet att arbeta med test- och igångkörning av elsystem före leverans. 

 

Du som söker tror vi har en utbildning inom el/automation, är teknikintresserad och händig. Har arbetslivserfarenhet av att bygga/koppla automationsskåp, elutrustning samt arbete med PLC. Med goda kunskaper i schemaläsning (EPLAN). Som person är du social, positiv och har lätt för att samarbeta med resten av vårt härliga team.

 

Arbetstiden är dagtid och tillträde är omgående. 

Resor till kund kan förkomma i arbetet.

 

Ansökan, samt frågor rörande tjänsten kontakta

Kjell Svensson

0476-56040

info@texo.se

 

Maskinbyggare

Vi erbjuder ett utmanande och varierande arbete i en positiv och fräsch arbetsmiljö. Som maskinbyggare kommer du arbeta med omväxlande arbetsuppgifter, allt från grovmontering till finlir och finmontage. 

Vi söker en engagerad, självständig, noggrann och ordningsam maskinbyggare som utifrån ritningar kan montera ihop de olika delarna till våra vävmaskiner och logistiksystem. 

 

 

Du som söker tror vi har en utbildning inom industri/teknik/fordon, är teknikintresserad och händig. Har arbetslivserfarenhet inom monteringsarbete av fordon eller maskiner med goda kunskaper i ritningsläsning.

Som person är du social, positiv och har lätt för att samarbeta med resten av vårt härliga team.

 

Arbetstiden är dagtid och tillträde är omgående. 

Resor till kund kan förkomma i arbetet.

 

Ansökan, samt frågor rörande tjänsten kontakta

Kjell Svensson

0476-56040

info@texo.se

 

Resande montageledare

Större delen av din arbetstid lägger du ute hos våra kunder och innebär såväl praktiskt som administrativt arbete. Rollen är som klippt och skuren för dig som trivs med att resa, är trygg med att möta nya människor i varierande produktionsmiljöer och har ett gott ledarskap.

Som montageledare ansvarar du främst för:

 • Service, underhåll och driftsättning runtom i världen
 • Montageledning och utbildning ute hos kund
 • Daglig styrning, arbetsledning, planering och uppföljning
 • Medverka praktiskt vid externa montage
 • Rapportering och dokumentation
 • Att vara ansiktet ut mot kund och samordna arbetet på plats
 • Testkörning i samband med driftsättning

Du som söker har någon form av gymnasial utbildning. Utöver din utbildning innehar du minst några års praktisk erfarenhet som resande montör/servicetekniker samt innehar du minst något års ledarerfarenhet. Du trivs med att kombinera praktiskt arbete med administration och rapportering samt är du en naturligt positiv och engagerad ledare.

I rekryteringen av denna tjänst samarbetar vi med Empleo, mer info om tjänsten och ansökningar sker via Empleo:

https://empleo.se/jobb/resande-montageledare-till-texo-ab-i-almhult/

 

Automationstekniker

Är du nyfiken på en ny utmaning och drivs av komplex problemlösning och utveckling – Då kanske det är just dig vi söker? Vi söker en nyfiken och praktiskt lagd Automationstekniker för följande arbetsuppgifter:

 • Service, underhåll och driftsättning
 • Montageledning och utbildning ute på plats hos kund
 • Utveckling av mekanik, PLC, el och pneumatik
 • Uppsättning av nya program
 • Testkörning, mätning och programmering

Texo erbjuder en mycket stimulerande och utvecklande arbetsmiljö där du har hela världen som arbetsområde. Ett par gånger per år är du ute på fältet och installerar och driftsätter större processmaskiner där du är ansiktet utåt och har direktkontakt med kunden. Du varvar praktiskt och teoretiskt arbete och fungerar som en länk mellan kontoret och produktionen.

Vi söker dig som har någon form av eftergymnasial utbildning, gärna som Automations- eller Servicetekniker mot el/PLC. Utöver din utbildning innehar du minst några års praktisk erfarenhet som automationstekniker eller motsvarande. Du trivs att arbeta med kluriga och komplexa arbetsuppgifter samt har du sinne för tekniska lösningar och god social kompetens. Du behärskar såväl el som automation och PLC samt har ett mycket stort intresse för IT och programmering i en produktionsmiljö.

I rekryteringen av denna tjänst samarbetar vi med Empleo, mer info om tjänsten och ansökningar sker via Empleo:

https://empleo.se/jobb/automationstekniker-till-texo-ab-i-almhult/

 

Produktchef

Vi söker en driven produktchef med KAM ansvar för vårt kundsegment.

Hos oss på TEXO får du vara delaktig i ett team där du får möjlighet att utveckla dig samtidigt som du arbetar med tekniska lösningar inom vävmaskiner eller logistik.

 

För att ansöka om ovan tjänster:

Skicka ett mejl till oss med ditt CV och personligt brev med tjänsten du söker som ämnesrad.

Det går även bra att skicka in en spontanansökan

 

Ansök till info@texo.se